De leukste uitjes vanaf De Hoeve!

Maak je verblijf bij De Hoeve in Markelo compleet door deze te combineren met een activiteit! De Hoeve en Actief Twente hebben hierin een samenwerking om jullie de leukste uitjes te kunnen bieden. Of misschien ben je op vakantie bij Landgoed Kattenbergse Hoeve en wil je tijdens je vakantie graag fietsen huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Wij hebben erg veel leuke activiteiten om tijdens je uitje, voorafgaand aan een feestavond of tijdens je vakantie of vrije dag te doen. We bieden onder andere tochten op locatie met een start- en einde vanaf De Hoeve in Markelo, inclusief een mooie route. Solex, Scooter, E-Chopper, Loopfiets en nog veel meer.  Ga een dagje met een hele groep op pad met de voertuigen, gegarandeerd veel lol! Als je meer zin hebt in iets sportiefs hebben we ook een sportief programma zoals een Mountainbike of Kickbike clinic.

 

Last minute reserveringen zijn mogelijk tot 17.00 uur, de fietsen/voertuigen worden dan de volgende dag geleverd bij de receptie.

Loopfiets

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van De Hoeve. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.


Solex

Oude tijden herleven met dit nostalgische brommertje. Ga met je gezelschap op pad met de solex om zo de mooiste plekken rondom Markelo te ontdekken.


E-choppertocht

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ons advies is een E-Choppertocht vanaf De Hoeve. Dit elektrische voertuig is echt dé nieuwe rage!Mountainbike

Tandem

Scooter